In Romania, personal data are protected by Law 677/2001 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and the free movement of such data (the "Law").

CHEMSPEED.RO (the "Company", "we") processes through www.chemspeed.ro ( "Site") a limited amount of personal data about you. This Privacy Policy ( "Policy") describes the processed data for processing, processing methods and the rights they enjoy as a holder of such data.

1. Rights

1.1. The conditions imposed by the law, you are entitled to the following rights related to the processing of personal data:

Right of access to data;

Dreptul la corectarea datelor;

Dreptul de opoziție însemnând ca oricând ne puteți notifica sa nu va mai prelucram datele, în anumite condiții;

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale bazată pe prelucrarea prin mijloace automate a datelor;

Dreptul de a vă adresa justiției.

1.2. Primele doua drepturi pot fi exercitate, în condițiile Legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, transmise la adresa de e-mail a Companiei. Răspunsul nostru va veni într-un termen de maxim 15 zile.

1.3. Dreptul de opoziție poate fi exercitat printr-o cerere scrisă, datată și semnată, transmisă la adresa de e-mail a Companiei.

1.4. În situația în care considerați ca prelucrarea datelor dumneavoastra este ilegală vă puteți adresa Autorității Naționale pentru Protectța Datelor cu Caracter Personal – www.dataprotection.ro sau instanțelor competente aflate în raza domiciliului dumneavoastră.

2. Prelucrarea datelor personale

2.1. Vă respectăm viața privată. Din acest motiv nu vom prelucra datele dumneavoastră personale decat în situațiile în care acest lucru este neapărat necesar. De asemenea, pentru siguranța dumneavoastră ne vom strădui mereu să colectam cât mai puține date personale.

2.2. Datele personale vor fi păstrate numai pe durata prelucrărilor descrise mai jos.

2.3. Deoarece credem în prelucrarea responsabilă a datelor dumneavoastră personale, prelucrarea este limitată doar scopurilor declarate mai jos.

3. Comandă on-line

3.1. Informațiile furnizate vor fi utilizate în scopul utilizării Site-ului și, în cazul unei comenzi, în scopul vânzării produselor pe care le comandați. Comanda se va realiza exclusiv prin intermediul Site-ului.

3.2. În nici un caz nu vom transmite, pune la dispoziție sau permite accesul unor terți la datele personale, fără acordul explicit al Utilizatorului, în alte situații decât cele descrise în prezenta Politică de Confidențialitate.

4. Marketing

4.1. Nu vom utiliza datele personale în scopuri de marketing direct decât în situația în care ne permiteți acest lucru. În zonele unde sunt colectate datele personale veți putea menționa dacă sunteți de acord sau nu să le prelucram în acest scop.

4.2. În nici un caz nu vom transmite, pune la dispoziție sau permite accesul unor terți la datele personale în scopuri de marketing.

5. Newsletter

5.1 Newsletter Company and commercial messages to which you have agreed to be transmitted using an IT company services e-mail: SENDMACHINE - www.sendmachine.com

S.C. ZOOKUSOLUTION S.R.L, EN 21917996, J26 / 849 / 21.12.2010, Str. Iuliu Maniu no.14, postal code 540 030, Targu Mures Romania.

5.2. By subscribing to the newsletter and commercial messages of Company You agree that your personal data is processed.

5.3. To send newsletter we will use your e-mail throughout the life of your account or while they are subscribed to our newsletter.

5.4. At any time you can unsubscribe from the newsletter by following the steps in the last newsletter received or by sending an e-mail to office@chemspeed.ro the address at which you receive the newsletter.

6. Cont

6.1. Pentru a efectua o comandă aveți posibilitatea de a vă inregistra pe Site cu nume, prenume, adresă, cod numeric personal (CNP), cont bancar, parolă si date de contact (adresă de e-mail și telefon). Datele furnizate la înregistrarea unui Cont vor fi prelucrate numai pentru autentificarea ulterioara în cont, pentru procesarea comenzilor și pentru livrarea produselor achiziționate prin site, și doar pe durata existenței Contului.

6.2. În vederea procesării plăților online datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către furnizorul nostru de plăți electronice: PayU

Adresa: Opera Center II,Dr. Nicolae Staicovici nr. 2, Et. 6, Sector 5, București 050558

Contact: +40 21 303 20 60, support@payu.ro

6.3. Prin plasarea unei comenzi confirmați că sunteți de acord că datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către compania [numele companiei care oferă serviciul de plați online].

7. The content

7.1. Site-ul poate conține link-uri și aplicații ale unor furnizori externi de servicii sociale de comunicare, cum ar fi, dar fără a se limita la Facebook®, Twitter®, Google® prin intermediul cărora aveți posibilitatea să faceți anumite acțiuni.

7.2 În situația în care folosiți linkuri sau faceți anumite acțiuni legate de serviciile sociale de comunicare, permiteți Companiei să afișeze acest lucru în Site, iar prelucrarea datelor va dura pe parcursul existenței Site-ului. De asemenea efectuând asemenea acțiuni permiteți Companiei să transmită furnizorilor respectivelor servicii sociale de comunicare informațiile sau acțiunile pe care le-ați efectuat, precum și permisiunea de a primi de la respectivele servicii sociale de comunicare informații asociate acțiunii efectuate.

7.3. Social communication service providers whose links or applications you can use use the site are at the moment: Facebook®, Google®, Twitter®, Pinterest®, YouTube®. For information on personal data processing policies of these companies, visit the appropriate Web sites.

8. feedback or other communications

8.1. For comments, questions or complaints, please contact us by e-mail: office@chemspeed.ro. Data you provide in such communications will be handled during resolving this notice and only for this purpose.

8.2. În situația unei reclamații legate de activitatea dumneavoastră desfășurată în Site, inclusiv dar fără a se limita la comentariile efectuate sau link-urile accesate, ne rezervăm dreptul de a furniza informațiile dumneavoastră personale, în măsură în care sunt solicitate de un organ de cercetare. Nu vom furniza datele dumneavoastră persoanelor care au făcut eventualele reclamații, decât cu acordul dumneavoastră.

8.3. If occurrence of a claim we reserve the right to process personal information, such as, but not limited to full name, address and personal identification number to identify the full only until final resolution of the complaint or until they no longer It is necessary for this purpose.

9. Securitatea datelor

9.1 make all reasonable efforts, commercially justified to protect privacy. Therefore, all personal data will be stored in database servers Company:

HostForLIFE.

Address:

Suite 70 Cariocca Business Park

2 Sawley Road, Manchester M40 8BB

United Kingdom

Contact: sales@HostForLIFE.eu

9.2. By subscribing to using the Site you agree that your personal data will be processed by the company [company name hosting].

9.3. For their protection will take at least the following safeguards: access limited to only employees who need this information to provide services, access to databases based on user and password database will be stored on computers protected by firewalls.

10. Changes to Privacy Policy

10.1. From time to time there may be changes to this privacy policy or in the way of processing. Site visitors may to revisit the political presence to be aware of any changes.

10.2. If we have your e-mail, we will contact you to notify you of these changes.

11. Third Party Websites

11.1. Our site contains links to websites operated by third parties. We accept no liability for the privacy practices of websites operated by third parties that are linked to or integrated with our Site.

11.2. Include a link on the Site does not imply endorsement, recognition or confirm security of those sites.

12. Use of the Site by Children

12.1. The site is not intended for persons under the age of eighteen (18) years and request that these individuals not provide Personal Information through the Site.